Finca la Torre añejo azijn

Ecologische wijnazijn
ISO 9001-certificaat
6° alc.
Fles 250 ml

Finca la Torre Pedro Ximénez azijn

Ecologische wijnazijn o.b.v. druivenmost van gedroogde Pedro Ximénez druiven (21%) en Pedro Ximénez wijn gerijpt op houten vaten (18%).
ISO 9001-certificaat
6° alc.
Fles 250 ml

La Chinata – azijn met tomatenpulp

5° alc
Deze frisse azijn rijk aan tomatenpulp geeft een verrassend effect in salades en tal van andere gerechten, geeft een vleugje zuurheid en zoetheid tegelijk.
Verrijk uw gerechten door slechts enkele druppels te sprenkelen op salades, vlees, gebakken witte vis of gerookte zalm, fruitsalades, kaas, guacamole, gepocheerde vruchten, ijs, gebak en chocoladedesserten.
Kan eveneens gebruikt worden om te deglaceren.
Fles 100 ml

La Chinata – azijn van mangopulp

5° alc
Deze frisse azijn rijk aan mangopulp geeft een verrassend effect in salades en tal van andere gerechten, geeft een vleugje zuurheid en zoetheid tegelijk.
Verrijk uw gerechten door slechts enkele druppels te sprenkelen op salades, vlees, gebakken witte vis of gerookte zalm, fruitsalades, kaas, guacamole, gepocheerde vruchten, ijs, gebak en chocoladedesserten.
Kan eveneens gebruikt worden om te deglaceren.
Fles 100 ml

La Chinata – azijn met frambozenpulp

5° alc
Deze frisse azijn rijk aan frambozenpulp geeft een verrassend effect in salades en tal van andere gerechten, geeft een vleugje zuurheid en zoetheid tegelijk.
Verrijk uw gerechten door slechts enkele druppels te sprenkelen op salades, vlees, gebakken witte vis of gerookte zalm, fruitsalades, kaas, guacamole, gepocheerde vruchten, ijs, gebak en chocoladedesserten.
Kan eveneens gebruikt worden om te deglaceren.
Fles 100 ml

La Chinata – azijn met passievruchtenpulp

5° alc
Deze frisse azijn rijk aan passievruchtenpulp geeft een verrassend effect in salades en tal van andere gerechten, geeft een vleugje zuurheid en zoetheid tegelijk.
Verrijk uw gerechten door slechts enkele druppels te sprenkelen op salades, vlees, gebakken witte vis of gerookte zalm, fruitsalades, kaas, guacamole, gepocheerde vruchten, ijs, gebak en chocoladedesserten.
Kan eveneens gebruikt worden om te deglaceren.
Fles 100 ml

La Chinata – azijn met vijgenpulp

5° alc
Deze frisse azijn rijk aan vijgenpulp geeft een verrassend effect in salades en tal van andere gerechten, geeft een vleugje zuurheid en zoetheid tegelijk.
Verrijk uw gerechten door slechts enkele druppels te sprenkelen op salades, vlees, gebakken witte vis of gerookte zalm, fruitsalades, kaas, guacamole, gepocheerde vruchten, ijs, gebak en chocoladedesserten.
Kan eveneens gebruikt worden om te deglaceren.
Fles 100 ml

Pimentón – gerookt paprikapoeder (mild/medium)

La Chinata – Pimentón de la Vera
Gerookt paprikapoeder is het product dat men verkrijgt na het vermalen van rijpe rode paprika’s, gedroogd in een traditioneel proces met eikenhout of steeneikenhout. Het heeft een fantastische gerookte smaak.
Ideaal voor het kruiden van vlees, vis, soepen, sauzen en rijstgerechten.
Een absolute winner op gebakken aardappelen!
70 gr

La Chinata – Fleur de Sel

Artisanaal zeezout.
190 g