Finca la Torre Pedro Ximénez azijn

Ecologische wijnazijn o.b.v. druivenmost van gedroogde Pedro Ximénez druiven (21%) en Pedro Ximénez wijn gerijpt op houten vaten (18%).
ISO 9001-certificaat
6° alc.
Fles 250 ml

Navarro witte balsamicoazijn

Deze balsamicoazijn is geproduceerd o.b.v. druivenmost van gedroogde Pedro Ximénez druiven volgens de traditionele methode.
Het resultaat is een zoetzure azijn, uniek in zijn klasse, vrij van verdikkingsmiddelen, zoetstoffen of kleurstoffen.
6° alc.
Fles 250 ml

Navarro balsamico crème

Na de reductie en gedeeltelijke karamelisatie van de 100% most van de zoete Pedro Ximénez-druif, heeft deze gedurende 25 jaar een langzaam proces van rijping en veroudering ondergaan totdat de dichtheid en zuurgraad werden opgezogen.
Het resultaat is een product rijk aan smaken en aroma’s, heerlijk voor het op smaak brengen van salades, vlees en noedels, én voor het verfijnen van desserts zoals vanille-ijs of aardbeien.
3° alc.
Fles 200 ml

Pimentón – gerookt paprikapoeder (mild/medium)

La Chinata – Pimentón de la Vera
Gerookt paprikapoeder is het product dat men verkrijgt na het vermalen van rijpe rode paprika’s, gedroogd in een traditioneel proces met eikenhout of steeneikenhout. Het heeft een fantastische gerookte smaak.
Ideaal voor het kruiden van vlees, vis, soepen, sauzen en rijstgerechten.
Een absolute winner op gebakken aardappelen!
70 gr

La Chinata – Fleur de Sel

Artisanaal zeezout.
190 g