Toro Albala Pedro Ximénez azijn
D.O.P. Vinagre de Montilla-Moriles
Balsamicoazijn 6,45°
minstens 30 jaar gerijpt op eiken vat
Fles 200 ml
Toro Albala Pedro Ximénez azijn
D.O.P. Vinagre de Montilla-Moriles
Balsamicoazijn 8°
minstens 30 jaar gerijpt op eiken vat
Fles 200 ml
Toro Albala azijn
D.O.P. Vinagre de Montilla-Moriles
Droge azijn Gran Reserva 14°
minstens 30 jaar gerijpt op eiken vat
Fles 200 ml
Finca la Torre Pedro Ximénez azijn
Ecologische wijnazijn o.b.v. druivenmost van gedroogde Pedro Ximénez druiven (21%) en Pedro Ximénez wijn gerijpt op houten vaten (18%).
ISO 9001-certificaat
6° alc.
Fles 250 ml
Navarro witte balsamicoazijn
Deze balsamicoazijn is geproduceerd o.b.v. druivenmost van gedroogde Pedro Ximénez druiven volgens de traditionele methode.
Het resultaat is een zoetzure azijn, uniek in zijn klasse, vrij van verdikkingsmiddelen, zoetstoffen of kleurstoffen.
6° alc.
Fles 250 ml
Navarro balsamico crème
Na de reductie en gedeeltelijke karamelisatie van de 100% most van de zoete Pedro Ximénez-druif, heeft deze gedurende 25 jaar een langzaam proces van rijping en veroudering ondergaan totdat de dichtheid en zuurgraad werden opgezogen.
Het resultaat is een product rijk aan smaken en aroma’s, heerlijk voor het op smaak brengen van salades, vlees en noedels, én voor het verfijnen van desserts zoals vanille-ijs of aardbeien.
3° alc.
Fles 200 ml
Pimentón – gerookt paprikapoeder (mild/medium)
La Chinata – Pimentón de la Vera
Gerookt paprikapoeder is het product dat men verkrijgt na het vermalen van rijpe rode paprika’s, gedroogd in een traditioneel proces met eikenhout of steeneikenhout. Het heeft een fantastische gerookte smaak.
Ideaal voor het kruiden van vlees, vis, soepen, sauzen en rijstgerechten.
Een absolute winner op gebakken aardappelen!
70 gr
La Chinata – Fleur de Sel