Cosmetica welkomstpakket

Het welkomstpakket is een selectie van vijf producten uit de Natural Edition lijn van La Chinata, gemaakt o.b.v. extra vierge olijfolie.

Het pakket bevat een bad- en douchegel, een lichaamsmelk, een milde shampoo, haarconditioner en een stuk zeep, een selectie van basics die dankzij de presentatie een perfect geschenk is voor iedere gelegenheid.

Inhoud van de verpakking:

Bad- en douchegel 30 ml
Lichaamsmelk 30 ml
Zachte shampoo 30 ml
Haarconditioner 30 ml
Een stuk zeep 20 gr

Miniatuur cosmeticaset

Deze cosmeticaset is een uitstekende selectie van producten uit de klassieke lijn van La Chinata voor huid- en haarverzorging. Ze zijn gemaakt met extra vierge olijfolie en maken deel uit van de meer traditionele lijn, ideaal voor alle huidtypen, ook de meest gevoelige.

De formule van deze vier producten heeft een grote hydraterende kracht en het resultaat is een zuivere en zijdezachte huid, zonder irritaties en roodheid, en glanzend en gezond haar.

Dit vierkant doosje bevat:

Badgel 60 ml
Vochtinbrengende crème 60 ml
Haarconditioner 60 ml
Shampoo 60 ml

Cosmetica reisset

De La Chinata reisset is een comfortabele en praktische toilettas voor elke reis. Het heeft een perfect formaat, zowel voor een uitje in eigen land als voor het vliegtuig (handbagage), een handig en lichtgewicht pakket.

De toilettas bevat een bad- en douchegel, een zachte shampoo, een haarconditioner en een lichaamsmelk, allemaal uit de Natural Edition lijn. Het is een selectie van producten gemaakt met extra vierge olijfolie om je huid en haar te verzorgen, waar je ook gaat.

Inhoud van de toilettas:

Toiletzak 21 x 14 centimeter
Natural Edition bad- en douchegel: 100 ml
Zachte Shampoo Natural Edition: 100 ml
Natural Edition haarconditioner: 100 ml
Lichaamsmelk Natural Edition: 100 ml

Geschenkkist op maat van de klant

Contacteer ons voor meer info.