Rincón de la Subbética extra vierge olijfolie
N° 1 – van 2015 tot 2021 genomineerd tot ’s werelds beste organische olijfolie!
Olijfsoort: hojiblanca
Geproduceerd in Córdoba (Carcabuey)
Aroma: groen fruitige intensiteit, matig bitter en kruidig
Smaak: tomaat, met vleugjes van citrusvruchten, tijm en munt
Heerlijk op toast en bij gastronomische gerechten, gemengde en tomatensalades, vleeswaren en blauwe vis.
Fles 250 ml
Parqueoliva serie ORO extra vierge olijfolie
*** out of stock ***
Extra vierge olijfolie van superieure kwaliteit
Olijfsoort: hojiblanca en picudo
Geproduceerd in Córdoba (Carcabuey)
Aroma: medium fruitige intensiteit, matig bitter en kruidig
Smaak: vleugjes van appel en banaan, tomaat en artisjok, vers gemaaid gras en groene amandel
Heerlijk op toasts, salades, carpaccio’s, pasta’s, vlees en blauwe vis.
Fles 250 ml
Almaoliva extra vierge olijfolie
Extra vierge olijfolie van superieure kwaliteit
Olijfsoort: arbequina
Geproduceerd in Córdoba (Carcabuey)
Aroma: zoete en amandelachtige toets
Smaak: vleugjes van gras, kamille, banaan en citrusvruchten
Een perfect gezelschap voor bij witte vis, kip, salades en fijnere groenten. Ook ideaal voor de bereiding van desserts en fruitsalades.
Fles 250 ml
Oro del Desierto – coupage
Een van ’s werelds beste organische extra vierge olijfolie.
Olijfsoort: mengeling van drie olijfrassen: Arbequina, Hojiblanca en Picual.
De “coupage” is een voortreffelijke mengeling van de olijfvariëteiten Arbequina, Hojiblanca en Picual, geleverd in een prachtige fles met metalen etiket.
Aroma: Vleugjes van vers gemaaid gras, tomaat en groene olijven, lichte aanwezigheid van citrus en gedroogde vruchten
Smaak: Een breed en uniek palet van smaken, van heel zacht tot kruidig en licht pittig. Aangename nasmaak, evenwichtige olijfolie.
Heel gevarieerd in gebruik: salades, stoofpotjes, soepen, op brood of op toast, bij vis of als dip.
250 ml – 500 ml – 1 l
Oro del Desierto – arbequina
Ecologische extra vierge olijfolie
Olijfsoort: arbequina
Aroma: Medium-zacht fruitig, fris aroma van amandelen en andere middelrijpe vruchten, heel harmonisch en gebalanceerd.
Smaak: Aangename aanzet, niet bitter, lichtjes kruidig en pikant. Laat een plantaardige sensatie in de mond, persistent met aangename nasmaak.
Heerlijk in vinaigrettes en op salades; eveneens een lekkernij op fruitsla en een pannenkoek met bruine suiker… om je vingers van af te likken!
500 ml – 1 l
Oro del Desierto – hojiblanca
Ecologische extra vierge olijfolie
Olijfsoort: hojiblanca
Aroma: Intens fruitig en krachtig, met aroma van tomaat, appel en banaan, in mindere mate van amandelen en munt. Goed uitgebalanceerd.
Smaak: Zachte aanzet, met noties van sla en amandelen. Evenwichtige balans tussen bitterheid en kruidigheid. Pikante smaken zijn aanwezig, vooral waar te nemen in de nasmaak achteraan de keel.
Ideaal in vinaigrettes, op salades met tomaat, toast, koude vis- en/of vleesschotel.
250 ml – 500 ml – 1 l
Castillo de Canena – Arbequina
Extra vierge olijfolie
Ecologisch/organisch
Olijfsoort: arbequina
Geproduceerd in Jaén
Evenwichtige, harmonieuze olijfolie met amandelachtige nasmaak.
Aroma’s die doen denken aan fruit, fruitige banaan, appel, perzik en kweepeer, aangevuld met lichte kruidentoetsen.
Heel gevarieerd in gebruik
Fles 250 ml
Castillo de Canena – Picual
Extra vierge olijfolie
Ecologisch/organisch
Olijfsoort: picual
Geproduceerd in Jaén
Krachtige en evenwichtige delicatesse olijfolie.
De intens groene kleur weerspiegelt het fruitige van groene olijven, aroma’s van vers gemaaid groen gras, tonen van tomaat, groene appel en bananenschil, aroma’s van tijm, basilicum en munt. Een olie met een grote olfactorische complexiteit.
Heel gevarieerd in gebruik
Fles 250 ml
Castillo de Canena gerookte olijfolie
Variëteit: arbequina olijf
Geproduceerd in Jaén
Spaanse gerookte extra vierge olijfolie van arbequina olijven. Deze op biologisch eikenhout gerookte olijfolie heeft een delicate rooksmaak en een subtiel smakenpalet van karamel, vanille en toffee.
Subliem op gebakken vis en scampi’s, maar ook verrassend op steak en andere gegrilde vleessoorten. Een pure lekkernij!
Fles 250 ml
San Francisco extra vierge olijfolie
Geproduceerd in Jaén (Begíjar)
Excellente bakolie voor dagelijks gebruik, eveneens geschikt voor frituren, salades en/of vinaigrettes.
Aroma: Evenwichtige olijfolie, tussen pikant en bitter, met uitzonderlijke fruitige nuances en tinten van vers groen.
Olijfolie geproduceerd volgens de lokale traditie in combinatie met strenge kwaliteitsnormen.
100% natuurlijk, 100% zuiver: deze olie is het pure sap van de olijf.
fles 1 l – bidon 2 l
San Francisco extra vierge olijfolie ECOLOGICO
Geproduceerd in Jaén (Begíjar)
Gewonnen prijzen:
- Gouden medaille – Ecotrama 2014
- Finalist TOP 25 – Best of BIOPRESS 2014
Helder groene organische extra vierge olijfolie.
Aroma: Evenwichtige olijfolie, tussen pikant en bitter, met uitzonderlijke fruitige nuances en tinten van vers groen.
Productie: Artisanale olijfolie, vervaardigd volgens de richtlijnen van ambachten en onder toezicht van de meest geavanceerde kwaliteitsnormen.
Ecologisch certificaat: eco-vriendelijk, met respect voor het milieu, de natuurlijke cyclus van het veld en zijn biodiversiteit.
PET 5 l – fles 1 l – blik 500 ml
San Francisco – Noviembre
Esencial Olive – Noviembre
’s Werelds beste AOVE en prijs “JAÉN SELECCIÓN” 2022
Extra vierge olijfolie van superieure kwaliteit.
Olijfsoort: picual
Geproduceerd in Jaén (Begíjar)
San Francisco Selecciòn extra vierge olijfolie wordt geperst uit jonge, nog groene olijven.
Groene kleur, intense fruitigheid met frisgroene nuances, lichte bitterheid en milde kruidigheid.
Heerlijk in vinaigrettes, een brede waaier aan salades en op toast. Bijzonder lekker op gebakken vis, gekookte aardappelen of bij een koude schotel.
500 ml
Finca la Torre – hojiblanca
Extra vierge olijfolie – Ecologisch/organisch
Olijfsoort: hojiblanca
Geproduceerd in Málaga
Aroma: Groene amandelen en gras
Smaak: delicate fruitsmaak, fris, bitter en kruidig
Heel gevarieerd in gebruik. Ideaal om salades, groente, vis, pasta en zelfs desserts af te werken en op te waarderen.
Proef een stukje Spaanse geschiedenis met deze sublieme Spaanse olijfolie! In verschillende gerenommeerde internationale wedstrijden voor ecologische olijfolies bekroond tot beste olijfolie in zijn categorie!!
fles 500 ml (exclusieve doos)
fles 250 ml
Finca la Torre – arbequina
Extra vierge olijfolie – Ecologisch/organisch
Olijfsoort: arbequina
Geproduceerd in Málaga
Aroma: Versgemaaid gras, banaan en appel
Smaak: medium fruitig, zachte aanzet
Heel gevarieerd in gebruik. Ideaal om salades, groente, vis, pasta en kip op te waarderen.
fles 250 ml (exclusieve doos)
Spiritu Santo extra vierge olijfolie
Extra vierge olijfolie van superieure kwaliteit
Olijfsoort: picual
Geproduceerd in Jaén (Ubeda)
Deze exclusieve ecologische olijfolie heeft een zachte aanzet, evolueert vervolgens naar pikant om te eindigen met een zachte nasmaak. De geur is uiterst fris en groen, verrijkt met een vleugje tomaat en banaan.
Spiritu Santo won de afgelopen jaren tal van prijzen, zowel in Spanje als wereldwijd (USA, Italië,…). Topkwaliteit verzekerd, met een natuurlijke zuurheid van amper 0,14 % en een hoog gehalte aan antioxidanten.
Fles 250 ml
Cladium hojiblanca extra vierge olijfolie
Extra vierge olijfolie van superieure kwaliteit
Olijfsoort: hojiblanca
Geproduceerd in Priego de Córdoba
Fantastisch goede olie! Een ontdekking voor de liefhebber!
Aroma: bijzonder intens fruitig, een tikkeltje pikant
Smaak: tomaat, groen vers gemaaid gras
Heel gevarieerd in gebruik.
Een delicatesse bij salades en tomatensalades met look.
Fles 250 ml
Bravoleum arbequina extra vierge olijfolie
Extra vierge olijfolie van superieure kwaliteit
Olijfsoort: arbequina
Geproduceerd in Jaén (Villargordo)
Intens fruitige olie, met aroma’s van amandel, tomaat, banaan en appel. In de mond is het een zeer evenwichtige olie met een lichte bitterheid en een matige kruidigheid.
Heel gevarieerd in gebruik.
Fles 250 ml
Bravoleum nevadillo extra vierge olijfolie
Extra vierge olijfolie van superieure kwaliteit
Olijfsoort: nevadillo
Geproduceerd in Jaén (Villargordo)
Middelfruitige olijfolie met aroma’s van vers gemaaid gras en tomaat, met vleugjes van artisjok, vijg, amandelen en appel.
Deze olie past heel goed bij vis, tonijn en oesters, maar evenzeer op salades en bij gegrilde groenten.
Fles 500 ml
Bravoleum picual extra vierge olijfolie
Extra vierge olijfolie van superieure kwaliteit
Olijfsoort: picual
Geproduceerd in Jaén (Villargordo)
Deze intens fruitige olijfolie kenmerkt zich door de geur van vers gemaaid gras, tomaat en olijfblad, maar je kan er ook artisjok en amandelen in proeven.
Te gebruiken op salades, in dressing, op gebakken en gegrilde vis of vlees, pasta, artisanaal brood en groente.
Fles 250 ml